Telefon mobil Nokia X2, Dual SIM

Nokia-X2-Dual-SIM-apps

SALUTĂ APLICAŢIILE ANDROID


Viaţa este mult mai distractivă când ai la dispoziţie cele mai populare aplicaţii. Poţi descărca numeroase aplicaţii – inclusiv titluri de top, precum Instagram sau Temple Run 2 – direct din Nokia Store. De asemenea, poţi alege dintre sute de aplicaţii Android, dintr-o selecţie largă disponibilă în mai multe magazine, cum ar fi 1Mobile Market, Aptoide, SlideME, Mobango sau Yandex.

Nokia-X2-Dual-SIM-OneDrive

CELE MAI POPULARE EXPERIENŢE MICROSOFT


Conectează-te la ceea ce este important pentru tine, cu Skype, OneDrive şi Outlook – ai la dispoziţie unele dintre cele mai populare aplicaţii Microsoft pe telefonul tău Nokia X2 Dual SIM. Acum este mai uşor să păstrezi legătura cu prietenii şi familia, cu Skype. Poţi beneficia de mesaje şi apeluri video gratuite, cu ajutorul camerei frontale. Ai la dispoziţie peste 7 GB de spaţiu de stocare pe OneDrive, pentru a încărca fotografii şi fişiere pe care să le accesezi uşor de pe smartphone, Xbox sau computer.

Nokia-X2-Dual-SIM-Fastlane-jpg

ACEASTA ESTE INTERFAŢA FASTLANE. PORNEŞTE!


Ai toate aplicaţiile Android de care ai nevoie? Lasă-te dus de val şi bucură-te de ele, mai uşor ca oricând, cu Fastlane. Fiind destinată exclusiv telefoanelor Nokia, interfaţa Fastlane îţi oferă libertatea de a comuta rapid şi uşor între aplicaţii. Toate aplicaţiile tale preferate vor fi la o atingere distanţă de ecranul principal personalizat.

Nokia-X2-Dual-SIM-design

O STRĂLUCIRE UNICĂ


Spectaculos de privit şi plăcut de ţinut în mână, noul Nokia X2 Dual SIM pare că emite lumină din interior, graţie finisajului în două straturi. Disponibil într-o gamă largă de culori vibrante, cu un superb ecran WVGA ClearBlack de 4,3″, este un model aparte.

Nokia-X2-Dual-SIM-Skype

O LUNĂ DE APELURI INTERNAŢIONALE GRATUITE PRIN SKYPE


Pe lângă apelurile audio şi video gratuite în reţeaua Skype, la achiziţionarea unui telefon Nokia X2 vei beneficia şi de o lună de apeluri gratuite de pe Skype pe numere mobile şi fixe. Este suficient să descarci aplicaţia cadou Skype de la Nokia Store

Nokia-X2-Dual-SIM-HERE

DEPĂŞEŞTE LIMITELE. RĂMÂNÂND TOTUŞI PE HARTĂ.


Te-ai pierdut? Nu şi dacă avem noi ceva de spus. Nokia X2 este dotat cu aplicaţiile noastre de navigaţie exclusive. Beneficiază de hărţi offline gratuite cu HERE Maps şi bucură-te de instrucţiuni de navigare pas cu pas prin toată lumea, cu HERE Drive. (Pot exista taxe suplimentare pentru transferul de date.)


Imaginile si specificatiile produsului au caracter informativ