Nokia Lumia 830 – Smartphone elegant şi stilat cu Windows

Nokia-Lumia-830-Life-Tracker-Pro--App

DE CATE ZILE INSORITE AI AVUT PARTE IN VACANTA TA?


Stii cati pasi faci pe zi, pe luna sau pe an? Descarca aplicatia Life Tracker si contorizeaza-ti activitatea zilnica. Pentru ca ruleaza in fundal, nu afecteaza durata bateriei tale. Depaseste-ti limitele si castiga insigne pentru realizarile tale. Impartaseste realizarile tale cu prietenii tai sub forma unor infografice.

Nokia-Lumia-830-syncing-jpg

ASORTAT STILULUI TĂU DE VIAŢĂ


Lumia 830 este conceput pentru viaţă în mişcare. Realizează fotografii uimitoare cu camera PureView, sincronizează-ţi viaţa digitală cu OneDrive şi împărtăşeşte momentele speciale în reţeaua ta socială preferată. Este telefonul perfect pentru cei cărora le place să fie în permanenţă conectaţi cu lumea.

Lumia-830-camera-new--jpg

SURPRINDE SENTIMENTUL


Lumia 830 are o cameră PureView de 10 MP cu stabilizare optică (OIS) şi obiectiv Zeiss – acasă sau la concert, vei obţine fotografii perfecte. Cu cele 3 microfoane Rich Recording, este mai uşor ca niciodată să realizezi videoclipuri de calitate cu un sunet excelent. Bucură-te de viaţă, în fiecare clipă.

Nokia-Lumia-830-OneDrive-jpg

VIAŢA TA, CONECTATĂ


Sincronizează telefonul Lumia 830 cu OneDrive şi vei avea totul la îndemână – fotografii, videoclipuri şi documente, sincronizate şi uşor accesibile de pe telefonul tău. De la fotografiile de noaptea trecută la un document Microsoft Office important, noul Nokia Lumia 830 te păstrează conectat la evenimente.

Nokia-Lumia-830-design-jpg

UN DESIGN SUPERB, CARE ÎNCÂNTĂ PRIVIREA


Nu orice operă de artă îşi are locul într-o galerie. Cu Lumia 830, combinaţia unică între metal şi policarbonat creează un sentiment de echilibru şi armonie. Telefonul stă perfect în mână şi arată excelent pe masă, în faţa ta.

Lumia-830-windows-jpg

FUNCŢII CARE ÎŢI VOR SIMPLIFICA VIAŢA


Păstrează-ţi aplicaţiile preferate la îndemână, în ecranul de start, şi utilizează dosarele live pentru a-ţi crea o experienţă personalizată cu pictogramele live. Cu Lumia 830, notificările sociale, actualizările meteo şi informaţiile despre sănătate şi fitness vor fi întotdeauna la îndemână, pe ecran. Lumia 830 – Trăieşte experienţa. Sincronizează. Împărtăşeşte.


Imaginile si specificatiile produsului au caracter informativ